Terug naar overzicht

Wil jij werken bij een van de meest succesvolle IT-bedrijven van Nederland en Noord-Europa? Je draagt bij aan de uitvoering van grote innovatieve ICT-projecten van maatschappelijk belang? Wil je dit graag doen in een omgeving waar persoonlijke groei centraal staat? Schrijf je dan nu in!

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar ervaren gekwalificeerde ontwikkelaars om haar Application Services-team te versterken. Als toonaangevende ontwikkelaar kun je vanaf de eerste dag een steile leercurve verwachten in een spannende en uitdagende omgeving. Het Application Services (APS)-team bestaat uit verschillende bekwame teams van mensen die verantwoordelijk zijn voor het upgraden, ontwikkelen en exploiteren van bestaande oplossingen van klanten. Hier moet je denken aan aanpassing van de bestaande casus- en documentbeheersystemen van haar klanten zodat deze up-to-date zijn en doe je de ondersteuning van digitaal projectbeheer bij de klanten. Het ontwikkelen van state-of-the-art, digitale platforms voor een verscheidenheid aan klanten. Als ontwikkelaar maak je deel uit van een unieke groep getalenteerde en hoogopgeleide IT-professionals die met toewijding werken aan het onderhouden en verbeteren van de producten in alle fasen van het ontwikkelingsproces. Je werkt met veel verschillende soorten oplossingen, verschillende klanten en met verschillende technologieën. De technologie waarmee jij werkt varieert, maar veel van haar producten zijn gebouwd met technologieën zoals Java en .NET. Dit bedrijf werkt ook met SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL Server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus en Weblogic Server.

Functie eisen

 • Minimaal MBO 4 liefste HBO afgerond
 • Je hebt ervaring in C#
 • Het is een pre om relevante Micrsoft-certificaten te hebben
 • Leergierig om certificaties te halen
 • Kennis van Agile Programming en Design Patterns is een pre
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Positief in gesteld en bent een teamplayer

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is opgericht in 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest succesvolle IT-bedrijven in Noord-Europa, naast Nederland ook vestigingen in Denemarken, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Vietnam. Wereldwijd heeft deze onderneming meer dan 3.000 hooggekwalificeerde IT-consultants en -ontwikkelaars in dienst en is dit bedrijf altijd op zoek naar gemotiveerde collega's om haar team te versterken. De informele cultuur kenmerkt zich door participatie, flexibiliteit en samenwerking met zowel collega's als opdrachtgevers. Haar Center of Excellence stimuleert de groei en het delen van interne kennis en biedt jou als medewerker de mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling. Binnen dit bedrijf zijn meerdere kennispools actief, die onder meer betrekking hebben op specifieke technologieën, projectmanagement en methodieken. Bij haar klant geloven ze dat een diverse en inclusieve werkplek bijdraagt ​​aan haar succes. Daarom zijn alle gekwalificeerde kandidaten welkom om te solliciteren, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, handicap, leeftijd, religie en geloofsovertuiging, etniciteit, nationaliteit, genderidentiteit of cultuur. Deze organisatie zet zich in voor het creëren van een cultuur waarin zij iedereen gelijke kansen biedt.
 
 

Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarde;
 • Een open en informele sfeer in een internationale setting;
 • Een academy met allerlei ontwikkelmogelijkheden toegespitst op jouw specifieke rol en behoeftes;
 • Leuke sociale activiteiten zoals een Boardgame Night, Summer Night Party of sportdag;
 • Een prachtig kantoor in hartje Delft;
 • Dagelijks verzorgde lunch;
 • En niet te vergeten: slimme collega’s waarmee je aan de gaafste IT-projecten, met maatschappelijk belang, gaat werken.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures