Terug naar overzicht

Ben jij een gedreven Junior/Medior PHP Developer met één of enkele jaren ervaring en wil je graag werken in een innovatieve en dynamische omgeving? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Functie omschrijving

Als PHP Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, websites en/of webshops met behulp van PHP, MySQL en front-end technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript. Je werkt samen met andere developers en designers binnen het team om innovatieve en hoogwaardige webapplicaties te ontwikkelen en onderhoudt en verbetert bestaande applicaties om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijven en goed blijven werken. Daarnaast test en debug je de ontwikkelde applicaties om de kwaliteit te waarborgen en fouten te minimaliseren. Je communiceert regelmatig met klanten en projectmanagers over de voortgang van projecten en bespreekt eventuele problemen en uitdagingen. Het documenteren van code en processen is ook een belangrijk onderdeel van je werk. Je blijft up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën binnen het vakgebied door regelmatig te blijven leren en ontwikkelen van vaardigheden en kennis.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatica of een vergelijkbare opleiding;
 • Je hebt kennis van en ervaring met PHP en MySQL;
 • Je hebt ervaring met front-end technologieën zoals HTML, CSS en JavaScript;
 • Je hebt ervaring met framework zoals Laravel en Symfony;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband;
 • Je bent proactief en hebt een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige webapplicaties.

Bedrijfsprofiel

Dit innovatieve en snelgroeiende bedrijf in Noord-Holland is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve webapplicaties voor een breed scala aan klanten, zowel nationaal als internationaal. Momenteel is het bedrijf op zoek naar een enthousiaste Junior/Medior PHP Developer om hun team uit te breiden.

Bij dit bedrijf krijg je als PHP Developer de kans om te werken aan uitdagende projecten, waarbij je de vrijheid krijgt om je eigen ideeën en input in te brengen. Bovendien heerst er een gezellige en informele werksfeer waarin teamwork en eigen initiatief worden gewaardeerd. Je werkt samen met ervaren developers en designers, wat bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei in het vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een gezellige en informele werksfeer waarin teamwork en eigen initiatief worden gewaardeerd;
 • Een marktconform salaris tot €4.500,-, afhankelijk van vaardigheden en ervaring, en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om te werken aan innovatieve projecten voor diverse klanten in binnen- en buitenland;
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Hybride werkomgeving.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures