Terug naar overzicht

Onze opdrachtgever zoekt een gedreven java developer met minimaal 1 jaar Kotlin ervaring die graag werkt aan de nieuwste technieken en een platform dat door zorg en security georienteerde specialisten wereldwijd wordt gebruikt. De onderneming werkt met Agile in zelfsturende teams met veel autonomie voor de teams en de mens. Je denkt als java developer actief mee aan de ontwikkelingsrichting van de applicaties. Solliciteer nu! 

Functie omschrijving

Als Back-end java developer werk je samen in je team aan applicaties die met name in java of in Kotlin zijn geschreven. Steeds meer gebruikers maken. gebruik van de verschillende applicaties die gericht zijn op verschillende marktsegmenten van de onderneming. Door deze schaalgrootte zijn er technisch gezien ook meer complexe praktische oplossingen nodig. Jij gaat zorgen met jou team dat deze transitie in goede banen wordt geleid. Machine learning ontwikkelingen gaan hard ook binnen de organisatie en er bestaan kansen voor de verschillende platformen van de organisatie om hier goed gebruik van te maken zodat er nog meer klantwaarde wordt toegevoegd aan de SaaS producten.

In deze rol als kotlin developer werk jij samen met verschillende groepen mensen met achtergronden in UX design, Front-end development, Cloud en Devops maar ook met de andere back-end developers. Je werkt dus wel gespecialiseerd samen en omdat er meerdere software producten zijn van de onderneming heb je genoeg afwisseling op een dagelijkse basis. Naast Kotlin werk jij met technieken als: Elastic Search, Kafka en Cassandra.

Omdat de onderneming meer dan 100 developers heeft, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de verschillende Agile teams of dan wel de mogelijkheid om teamlead / lead developer te worden. 

Functie eisen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding bij voorkeur richting informatica of computer science
 • Je hebt werkervaring met object georiënteerd programmeren minimaal 5 jaar
 • Je hebt minimaal 2 jaar Kotlin werkervaring
 • Je hebt minimaal 3 jaar Java werkervaring
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

We zijn een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in het leveren van innovatieve retailoplossingen aan grote retailers. Als gevolg van ons groeiende klantenbestand hebben we onlangs een tweede instantie van onze multi-tenant SAAS oplossing in de USA gelanceerd, naast onze bestaande instantie in Europa. Bovendien zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van data-analyse (machine learning), waardoor we baanbrekende toepassingen kunnen ontwikkelen met de waardevolle voorraaddata die ons platform verzamelt.

Arbeidsvoorwaarden

 • Aandelen inkoopprogramma na 2 jaar in dienst (zeer lucratief) de organisatie wil echt jaren samen meebouwen met de medewerkers
 • Bruto jaarsalaris tussen de 65 - 80k per jaar 
 • Laptop
 • Gedegen pensioenregeling
 • Winstdelingsregeling
 • 25 Vakantiedagen

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures