Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben je een inspirerende en resultaatgerichte professional? Heb je ervaring in het leiden en ontwikkelen van teams? Ben je bekwaam in het bevorderen van een positieve werkomgeving en cultuur? Zo ja, dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een IT Manager voor de development afdeling. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leiden en ontwikkelen van een team van hoogopgeleide professionals, terwijl je bijdraagt aan de strategische planning en richting van de afdeling. Als bewezen leider met inspirerende leiderschapsvaardigheden, heb je de capaciteit om anderen te motiveren en richting te geven. Als jij de persoon bent die wij zoeken, solliciteer dan nu!

Functie omschrijving

Met jouw leiderschap en teamontwikkeling zorg je voor een winning team! Je inspireert en motiveert anderen om hun volledige potentieel te bereiken. Daarnaast blink je uit in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, en weet je complexe informatie op een begrijpelijke manier te presenteren. Met jouw strategisch denken geef je richting aan de ontwikkelingsafdeling en beheers je risico's met sterke analytische vaardigheden. Organisatie is jouw tweede natuur en je kunt moeiteloos meerdere projecten managen, inclusief planning, resourcebeheer en budgettering. Je bent een ware procesverbeteraar, met ervaring in het identificeren en implementeren van verbeteringen. Of het nu Agile, Lean of andere methodologieën zijn, jij weet hoe je processen optimaliseert. Met jouw persoonlijke kenmerken zoals resultaatgerichtheid, probleemoplossend vermogen en flexibiliteit ben je een waardevolle teamspeler op alle niveaus van de organisatie. Je blijft continu leren en ontwikkelen, waardoor je altijd up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen in softwareontwikkeling en technologisch management. Beslissingen nemen is voor jou een eitje, zelfs onder druk. Je analyseert complexe problemen en neemt weloverwogen beslissingen met aandacht voor risico's en voordelen. Conflicten binnen het team beheers je op een diplomatieke en effectieve manier, met probleemoplossende vaardigheden en een tactvolle aanpak.

Functie eisen

 • Leiderschap
 • Communicatie
 • Strategisch denken
 • Organisatorische vaardigheden
 • Procesbeheer
 • Persoonlijke kenmerken
 • Continu leren en ontwikkelen
 • Besluitvaardigheid
 • Conflictbeheersing

Bedrijfsprofiel

Innoverend, onconventioneel en pionierend - deze drie waarden definiëren de cultuur van de organisatie. Het bedrijf is de snelst groeiende in de branche van Nederland, dankzij hun full-service omnichannel betaalplatform dat ondernemers in staat stelt om een snelle, veilige en frictieloze betaalervaring te bieden aan hun klanten, zowel online als in fysieke winkels.

Het team is voortdurend bezig met het innoveren en verbeteren van diensten en producten, om ervoor te zorgen dat klanten altijd de meest geavanceerde en efficiënte betaaloplossingen tot hun beschikking hebben. Het bedrijf hecht waarde aan het bieden van een persoonlijke en betrouwbare service, waarbij klanten worden geholpen bij het vinden van de beste betaaloplossing voor hun specifieke behoeften.

Het team bestaat uit gepassioneerde en toegewijde professionals, die allemaal streven naar uitmuntendheid in hun vakgebied. De werkomgeving is dynamisch en inspirerend, waarin medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om hun ideeën en vaardigheden te delen.

De visie van het bedrijf is om de betaalmarkt te blijven transformeren en klanten te voorzien van de best mogelijke betaalervaring. Als iemand een passie heeft voor innovatie en graag deel wil uitmaken van een team dat de toekomst van de betaalindustrie vormgeeft, willen ze graag van die persoon horen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie in een dynamische en innovatieve omgeving.
 • De mogelijkheid om een stempel te drukken op de strategische ontwikkeling van de afdeling en het bedrijf.
 • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • De kans om te werken met getalenteerde professionals in een hecht team.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures