Terug naar overzicht
 • Plaats

Ben jij een ambitieuze fullstack developer die gepassioneerd is over het creëren van innovatieve oplossingen voor de publieke infrastructuur? Dan hebben wij een uitdagende mogelijkheid voor jou om jouw vaardigheden en expertise te benutten en te laten groeien!

Als onderdeel van ons team zul je werken aan de ontwikkeling van cutting-edge IoT-toepassingen die bedoeld zijn om de openbare ruimte te verbeteren en te optimaliseren. Jouw rol als fullstack developer zal zich concentreren op het ontwerpen en bouwen van robuuste applicaties die in staat zijn om gegevens te verzamelen en te analyseren van een breed scala aan sensoren en apparaten.

Of je nu ervaring hebt met het ontwikkelen van frontend-interfaces of back-end-systemen, jouw vaardigheden en inzichten zullen cruciaal zijn bij het realiseren van onze ambitieuze visie voor de toekomst van de openbare infrastructuur. En als onderdeel van ons toegewijde en gepassioneerde team, zul je de kans krijgen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in een stimulerende en uitdagende omgeving.

Functie omschrijving

Bij deze dochteronderneming zijn we gepassioneerd door het leveren van geavanceerde oplossingen voor de openbare infrastructuur die onze klanten helpen om hun taken efficiënter en effectiever uit te voeren. Ons revolutionaire H2gO-systeem is hier een perfect voorbeeld van.

Als webapplicatieontwikkelaar in ons team zul jij een sleutelrol spelen bij het bouwen van de tools die onze klanten nodig hebben om hun werk gemakkelijker te maken en te stroomlijnen. Je zult werken in een Agile werkomgeving en gebruik maken van jouw kennis, ervaring en creativiteit om foutloze releases te verzorgen en te voorzien van alle benodigde informatie en documentatie.

Naast H2gO kun je ook meedenken over andere applicaties binnen onze organisatie, zoals de maai-app voor het beheren van grasvelden en SCIP, het Smart City Integration Platform. Bij SCIP werken we hard aan de standaardisatie van koppelingen tussen objecten in de openbare ruimte, zodat leveranciers en klanten gemakkelijker met elkaar kunnen communiceren. Als onderdeel van ons team krijg jij de kans om je kennis uit te breiden en deel te nemen aan deze spannende projecten.

Functie eisen

Jij herkent jezelf in het volgende:

 • Je bent methodisch en doordacht in je werk en controleert je werk (of dat van anderen) om precies en nauwkeurig werk af te leveren.
 • Je bent in staat om anderen te coachen en verantwoordelijkheden op je te nemen.
 • Je bent spontaan en denkt graag buiten de gebaande paden en onderzoekt nieuwe ideeën.
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en ten minste vijf jaar relevante werkervaring in softwareontwikkeling.
 • Je hebt kennis van PHP, Java, HTML5, Javascript, CSS en de bijbehorende frameworks.
 • Enige ervaring met onderdelen zoals Angular, SQL, webservices zoals SOAP en REST, Continuous Integration en het agile scrum software development proces is een pre.
 • Je hebt van je hobby je werk gemaakt en krijgt energie van innovatief en creatief bezig zijn!

Bedrijfsprofiel

Wij richten op slimme oplossingen voor steden, oftewel Smart Cities. Onze klanten zijn lokale overheden zoals gemeenten, provincies en waterschappen, en we bedienen hen met meer dan 80 enthousiaste collega's vanuit verschillende kantoren door heel Nederland.

Als onderdeel van ons team ga je werken met een product owner, back-end developer, front-end developer en lead developer. We zijn niet alleen toegewijd aan hard werken, maar we vinden het ook belangrijk om successen te vieren en om nieuwe dingen te leren. Daarom organiseren we regelmatig evenementen, zoals het verkennen van het begrip "openbare ruimte". Onlangs hebben we bijvoorbeeld samen met onze klant een wandeling gemaakt door de gemeente Amersfoort om meer te leren over meldingen die via onze applicaties binnenkomen, zoals "worteldruk" die ervoor zorgt dat stoeptegels loskomen, maar ook hoe (water)leidingen onder de grond worden onderhouden. Dit maakt ons werk tastbaar en laat ons letterlijk zien waar we een verschil kunnen maken voor inwoners en gemeenten.

Arbeidsvoorwaarden

 • Maandsalaris tussen €3.122,- en €5.204,- bruto op basis van 40 uur per week
 • Flexibele werktijden en veel thuiswerkmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en optie om 5 extra dagen te kopen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Krachtige laptop voor zwaar werk
 • Contract van 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Ruimte voor eigen ideeën, teamwork en plezier
 • Collectieve bonus
 • Ontwikkelingsmogelijkheden in een open en dynamische werkomgeving, met doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Technisch uitdagende baan waarin je écht kunt bijdragen aan de tevredenheid van miljoenen burgers.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures