Terug naar overzicht

Het bedrijf is een online media-uitgever die met zijn verschillende merken meer dan 10 miljoen unieke bezoekers in Nederland bereikt. Haar ambitieuze strategie omvat het uitbreiden en versterken van haar portfolio.

Het bedrijf zoekt momenteel een ervaren Front-end developer om het team te versterken. Het team werkt in kleine clusters en volgt Scrum methodieken en hybride werkafspraken zijn bespreekbaar. De ideale kandidaat moet een passie hebben voor nieuwe technologieën, ondernemend zijn en een sterke visie hebben. Een diploma is niet vereist, maar kennis en ervaring zijn essentieel. Het bedrijf waardeert ideeën van werknemers en biedt veel groeimogelijkheden. Ze zijn op zoek naar iemand die voor de lange termijn bij het bedrijf wil blijven.

Het bedrijf is gespecialiseerd in online media publishing en richt zich op drie pijlers: senioren, onderwijs en winkelen.

Functie omschrijving

Ben jij een gepassioneerde front-end developer die zijn stempel wil drukken op de ontwikkeling van diverse online producten? Als front-end developer ben je als architect verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van bestaande en nieuwe producten van onder andere een bekende media-uitgeverij. Samen met het team draag je bij aan de technische visie en aanpak van het front-end team.

Ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar, werk je graag in teamverband en haal je deadlines zonder concessies te doen aan de kwaliteit, dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast vind je het belangrijk om te leren van je collega's om zo te werken aan het verbeteren van de producten. Vlotheid in het Engels is vereist, en kennis van het Nederlands heeft de voorkeur.

Functie eisen

  • Je hebt een scherp oog voor detail en voelt aan wat nodig is om moderne en toegankelijke webapplicaties en websites te ontwikkelen die goed presteren.
  • Je bent een expert in UI design en hebt een sterk gevoel voor vormgeving.
  • Je hebt ervaring met belangrijke tools zoals Webpack, NPM en GIT.
  • Kennis van Laravel (PHP) of Django (Python) is een groot pluspunt.
  • Ervaring met TailwindCSS, AlpineJS of ReactJS zijn voorsprongen die tellen.
  • Je hebt inzicht in webtoegankelijkheid (A11Y) en/of zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor jouw werk altijd up-to-date is en relevant blijft.
  • Je bent niet bang voor een uitdaging, en ervaring met high traffic platforms is zeker een pre.

Bedrijfsprofiel

Deze onderneming heeft onlangs meerdere grote labels overgenomen. Hun missie is gericht op het vinden, ontdekken en delen van nuttige informatie online. In deze tijd waar privacy en veiligheid van essentieel belang zijn, streeft deze organisatie ernaar om deze waarden op al hun platformen te integreren. Deze dynamische organisatie daagt medewerkers uit om op een ondernemende manier te denken en creatieve oplossingen te bedenken. Je hebt de vrijheid om je eigen ideeën te delen en je werkschema flexibel in te delen om jouw doelen te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Het uitgangspunt is dat je op een plaats- en tijdonafhankelijke manier werkt op basis van goede afspraken, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Samenwerken staat voorop in een flexibele werkomgeving waarin je resultaatgericht werkt.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures