Terug naar overzicht

Voor 1 van onze mooie opdrachtgevers met meer dan 10.000 medewerkers en met unieke dienstverlening op de Europese markt, zijn wij op zoek naar een freelance java developer. De opdracht is waarschijnlijk voor minimaal 2 jaar en je zal gaan bijdragen aan grote veranderingen in de organisatie. 

Functie omschrijving

In deze rol als java developer werk jij intensief samen met de verschillende DevOps teams, daar werk je weer in samen met front-end, back-end developers, software testers en UX designers. Je werkt voor de verschillende stakeholders van de organisaties en kijkt goed naar de nieuwste ontwikkelingen en bij geschiktheid na een gewogen beslissing zal je deze implementeren. Vervolgens kijk je naar de haalbaarheid en of het ook toepasbaar is voor de klanten van de onderneming. In deze java opdracht heb je veelvuldig contact met de klant, andere architecten en met de quality engineers.

Als java developer zal je ook zeker bezig houden met de systeem en verdere domein architectuur van de onderneming. In samenwerking met je team leg je het fundament voor de performance van de club. Je doorbreekt patronen om veranderingen te realiseren met je team en kijkt of de gekozen architectuur past bij de oplossing die nodig is. Je zal goed met kunnen communiceren omdat je het 1e aanspreekpunt bent tussen de technische vertaling en verdere business functionaliteiten, waarbij je een oplossing moet bouwen die weerbaar is. 

Je bent bezig met het introduceren en verder in elkaar zetten van nieuwe concepten en ideeën  en je brengt je kennis over naar de andere teamleden en collega's. Het trainen en mentoren van minder ervaren java developers is ook een onderdeel van de rol, ze zullen jou met vragen bestoken en je neemt belangrijke beslissingen wel in overleg met je team maar zal wel een zwaardere stempel in het team krijgen.

Functie eisen

De volgende eisen worden gesteld aan een goede freelance java developer.

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Java developer of solution architect
  • Ervaring met java software ontikkeling en DDD
  • Ervaring met Devops en agile werken
  • Ervaring met CI /CD en microservices architectuur
  • Ervaring met UML en BPMN
  • Ervaring met security vraagstukken. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Uurtarief rond de 100 euro per uur EX BTW

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures