Terug naar overzicht

Ben jij de Software Developer die energie krijgt van het ontwikkelen van uitdagende software voor Healthcare? Dan komen we graag met je in gesprek! Onze opdrachtgever werkt met een leuk team van top-developers aan mooie projecten voor de gezondheidszorg. Binnen dit groeiende team is een vacature ontstaan voor een Software Engineer. Wellicht dat het interessant voor je is? 

Functie omschrijving

Als Senior Software Engineer ben je een waardevolle speler in het team, waarbij je nauw samenwerkt met zowel klanten als collega's om middelgrote tot grote softwareprojecten tot een succes te maken. Je brengt de bestaande organisatie, softwarelandschap, processen, data en ideeën in kaart, evenals de doelen en mijlpalen van het project. Door middel van grondige analyses en constructieve overleggen stel je gedegen plannen op.

Met je enthousiasme en expertise geef je inspirerende presentaties, waarbij je niet alleen anderen motiveert, maar ook successen behaalt. Je werkt samen met software-, sales- en engineeringteams om strategieën te ontwikkelen, data te analyseren en adviezen, voorstellen, plannen, benodigde uren, business cases en planningen te presenteren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van zowel functionele als technische plannen, die je vervolgens overdraagt aan de developers.

Tijdens de uitvoering en implementatie ondersteun je jouw team en onderhoud je goede communicatie met de klanten. Je hecht grote waarde aan kwaliteit en vertrouwelijkheid, en zorgt ervoor dat risico's tot een betrouwbaar niveau worden beperkt. Daarnaast ben je in staat om nieuwe "Identified Business" te genereren en op te volgen bij bestaande relaties.

Kortom, als Senior Software Engineer vervul je een cruciale rol in het realiseren van succesvolle softwareprojecten. Je combineert technische expertise met strategisch inzicht en een klantgerichte aanpak, om zo de verwachtingen te overtreffen en waarde toe te voegen aan de organisatie.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO of universitaire opleiding richting Software Engineering;
 • Kennis van en ervaring met object-georiënteerd ontwerpen & ontwikkelen, Relationele Databases, SQL en versiebeheer;
 • Op de hoogte van C#.NET, Windows Forms, WPF, WCF, ORM en LINQ;
 • Kennis van en ervaring met het volgende een pré; UML lezen, Seriële communicatie, Nhibernate, Webservices, Web API, SVN, Xamarin, Microservices en Visual Studio;
 • Ben je analytisch en probleemoplossend ingesteld;
 • Ben je representatief en communicatief sterk;
 • Heb je bij voorkeur enkele jaren werkervaring als software engineer;
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Reis je graag enkele keren per maand kort naar het buitenland en ontvang je graag bezoekers op kantoor om over software ontwikkeling te praten.

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een Nederlands bedrijf actief in het ontwikkelen, implementeren, onderhouden en evolueren van software oplossingen voor logistieke processen in de zorg. Er is ruime kennis en ervaring opgedaan bij het stroomlijnen van complexe processen in de zorgsector met hardware- en softwareoplossingen. Haar software afdeling van circa 15 medewerkers bestaat uit een interessante diversiteit van mensen qua leeftijd, ervaring, opleiding, persoonlijke interesses en achtergrond. Samen deelt zij met haar werknemers de passie voor software ontwikkeling!

Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime of parttime functie in een jong, ambitieus en innovatief bedrijf. Door de verschillende processen en mensen met wie je werkt, is echt geen dag hetzelfde;
 • Een informele, no nonsens werkomgeving waarin resultaat telt, maar waar vooral ook respect voor elkaar is en een goede, warme sfeer;
 • Werken met toonaangevende, nationale en internationale bedrijven in de Healthcare die vooroplopen op het gebied van technische innovatie;
 • Een bedrijf dat continu streeft naar efficiency voor klanten door steeds slimmere software te ontwikkelen;
 • Tastbare toepassingen, die dichtbij gebruikers staan. Software voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en aansturing van mechatronica;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Wie het beste uit mensen wil halen, moet ook het beste geven. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren we graag in het ontwikkelen van jouw talenten.

Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op middelgrote tot grote softwareprojecten als Senior Software Engineer?

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures