Terug naar overzicht

In deze functie gaat het allemaal om de klant. Klantgerichtheid is heel belangrijk hier in Den Haag, waarbij je met de top van het Nederlandse bedrijfsleven schakelt over data vraagstukken. Dit middelgrote data consultancy bureau werkt voor nationale en internationale opdrachtgevers (ook uit Amerika) en wilt graag waarde creëren voor haar klanten op het gebied van data. Dit bedrijf doet bij nadruk geen projecten, maar is op hele lange termijn de data partner en data visionair voor haar klanten, vaak weten klanten niet wat ze allemaal kunnen met de grote hoeveelheid data en daar komt onze opdrachtgever in het spel. Ter uitbreiding van het team is zij nu op zoek naar een customer succes manager. 

Functie omschrijving

Als customer succes manager ben jij verantwoordelijk voor het succes bij de klanten van onze opdrachtgever. Je zorgt voor succesvolle implementaties en je overziet de gehele keten. Je kijkt actief naar het projectresultaat en je analyseert goed naar de planning en stuurt bij.
Tevens let je op de kwaliteit van de dienstverlening. Je bent in deze rol dynamisch bezig en je bent ook heel nauw betrokken bij het team van data specialisten. Eigenlijk ben je continue aan het switchen tussen opdrachtgevers, je eigen interne collega's, de operations manager en de happiness officer. 

Je bent sensitief als persoon en bent gevoelig voor teamdynamiek waarbij je altijd voor ogen houdt dat klanttevredenheid heel belangrijk is. Ook houd je altijd een commerciële antenne uit als mogelijke kansen zich voordoen. De focus bij de engineers moet liggen op de kwaliteit en de opdracht van de klant en jij zorgt ervoor dat in dit gehele proces alle neuzen en doelen dezelfde kant op staan en dat de klant uiteraard heel tevreden is en blijft.
Jij bent het gezicht voor klanten van deze organisatie, je onderhoudt en ontwikkelt klantrelaties. Jij bent het aanspreekpunt bij data delivery vraagstukken en jij zorgt dat de deadlines behaald worden.

Functie eisen

De volgende functie eisen worden gesteld hier in Den Haag.

 • Je bent goed in organiseren en je voelt mensen haarfijn aan (sensitief)
 • Je hebt strategisch en analytisch denkvermogen
 • Je bent commercieel en klantgericht
 • Je bent sterk in samenwerken
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • Deze functie zou perfect bij je passen als je affiniteit of werkervaring hebt in delivery management, consultancy, product ownership, projectmanagement, business development manager.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van complexe data platformen en data cloud migraties. Vaak is zij betrokken bij de transitie van legacy systemen naar Cloud en SaaS oplossingen. Daarbij richt de expertise van deze organisatie zich op data science, software, cloud, machine learning en Artificial intelligence. Het kantoor is fantastisch dynamisch en fris en zit op een echte A A locatie met eigen sportschool en 2 restaurants. In totaal werken er 18 collega's bij deze organisatie in Den Haag aan data oplossingen voor haar groeiende nationale en internationale klanten.

Arbeidsvoorwaarden

De volgende arbeidsvoorwaarden ontvang je hier in Den Haag:

 • Salaris tussen de 3000 en 4500 euro bruto per maand afhankelijk van werkervaring
 • Doorgroeimogelijkheden in een groeiende organisatie
 • 8% Vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Gratis bedrijfsfitness
 • Afwisseling wordt nooit saai hier
 • Leuke bedrijfsborrels en uitjes
 • Pooltafel
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures