Terug naar overzicht

Dit bedrijf ontwikkelt software voor de verzekeringsbranche, hierbinnen specifiek voor Volmachten met een Anva administratiepakket. En staan voor betrouwbaar, servicegericht, dynamisch, professioneel, kwaliteit en aandacht. Hun software kent een gelaagde distributiestructuur van Service Provider/Huisvolmacht met haar Agenten en Eindklanten. Zij zijn een klantbestuurde organisatie en zijn gedreven om efficiëntie stelselmatig te verbeteren. Afhankelijk van de klantvraag leveren zij releases op rondom bepaalde thema’s.. Hun software staat voor gebruiksgemak en maximale efficiëntie en is proven technology.

Als organisatie werken ze met een eigen Efficiency Index i.p.v. een CPI-index. Afhankelijk van de behaalde efficiency van de klant vindt er wel/geen indexatie plaats.

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar zowel junioren, mediors als senior developers. Binnen haar software maak je nieuwe functionaliteiten aan en pas je de bestaande applicaties aan. Je draagt dus bij aan de doorontwikkeling van haar huidige producten en je draagt oplossingen aan voor specifieke, nieuwe vraagstukken. Met jouw uitgebreide kennis van het applicatieframework .NET werk je samen met je collega’s aan de software voor assurantiebemiddelaars en financiële dienstverleners. De software zorgt ervoor dat processen en interactie tussen klanten, agenten en backoffice efficiënt verlopen.

Functie eisen

  • Minimaal MBO3&4 werkniveau   
  • Voorkeur voor HBO denkniveau (afgestudeerd zijn is niet nodig)
  • Sterk analytisch vermogen
  • Minimaal twee jaar ervaring met C#, .NET 3.5 en hoger
  • Kennis van HTML en XML is een plus
  • Kennis van Javascript, jQuery en Microsoft SQL-server is een plus
  • Een accurate, pro-actieve teamspeler

Bedrijfsprofiel

Vandaag de dag biedt deze organisatie (als group) een enorm portfolio aan diverse doelgroepen, vooral serviceproviders en huisvolmachten en gaan naar verwachtingen meer BV’s zich toevoegen aan deze groep. Ze beschikken over een support, applicatiebeheer, data -en development team. De stack gaat van een C# naar Java, Python en PHP. Dus veel is bespreekbaar en mogelijk binnen deze volmachten. 

Arbeidsvoorwaarden

Zij bieden je een dynamische en stimulerende werkomgeving. Hun team bestaat uit 30 gedreven softwareontwikkelaars, consultants, applicatiebeheerders, functioneel beheerders en testers, dus genoeg kennis is aanwezig om je op weg te helpen. Ben je op zoek naar minder dan 36 of 40u? Veel is bespreekbaar!

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures