Terug naar overzicht
 • Plaats

Als jij gepassioneerd bent over data en op zoek bent naar een uitdaging waarbij je jouw unieke vaardigheden kunt inzetten om inzichten te genereren en oplossingen te bieden, dan is deze vacature misschien wel de perfecte match voor jou. We zoeken iemand die niet alleen in (data-)oplossingen denkt, maar ook een expert is in het gebruik van SPLUNK, een krachtige tool voor het analyseren en interpreteren van gegevens.

Functie omschrijving

Als Data Engineer, ligt jouw uitdaging in het bijdragen aan het helpen van onze klanten en het verbeteren van hun waarde uit data. Je werkt samen met jouw team om innovatieve oplossingen te implementeren en het data platform te onderhouden. Jouw focus ligt op het ontwikkelen van dashboards om inzicht te geven in de data. Je adviseert klanten en biedt ze waardevolle inzichten door diep in de rapportages te duiken. Zo kun je bepalen of de oplossingen de juiste waarde leveren, en pas je deze waar nodig aan. Kortom, jij bent de expert waar klanten en collega's op terugvallen.


 

Functie eisen

 • Ervaring met verschillende Big data-oplossingen, waaronder Splunk".
 • Bewezen staat van dienst op het gebied van scripting, zowel op Linux als Windows
 • Kennis van IT infrastructuren, netwerken en analytics
 • Een echte specialist, zelfstandig en altijd op zoek naar nieuwe kennis. 
 • Je deelt graag deze kennis met je team.

Bedrijfsprofiel

Dit is een bedrijf met gepassioneerde professionals op het gebied van Data Integration & Engineering! De motivatie komt fort uit de uitdagen die ze door hun klanten krijgen alle data om te zetten in waardevolle inzichten. De visie is dat elke organisatie data kan benutten zonder beperkingen. De organisatie is van mening dat data bevrijd moet worden, zodat het vrij kan stromen op een snelle en eenvoudige manier. Ze bedienen een breed scala aan bedrijven, die allemaal een gemeenschappelijk doel hebben; hoe kunnen we meer waarde uit onze data halen. ze helpen hen daarbij, zowel in het IT-OPS als IT Security domein. Ze stellen hunzelf voortdurend de vraag: "Hoe kan het beter?'' Ze werken aan diverse uitdagingen, met behulp van de nieuwste technologieën en leveren de beste oplossingen voor de klanten. Ze beschouwen hunzelf als een team, net zoals bij een sportteam, waarbij elke positie essentieel is om als team succesvol te zijn. We zijn flexibel en vullen posities in wanneer dat nodig is.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een vast contract direct bij aanvang van het dienstverband.
 • Werken in een team van experts die persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling stimuleren.
 • Een personal learning budget om trainingen en certificaten te behalen.
 • Direct bijdragen aan het team en snel impact hebben met jouw expertise.
 • Een bedrijfscultuur zonder hiërarchie waarin iedereen wordt aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en uit te dagen.
 • Een nuchtere en ambitieuze werkomgeving die houdt van uitdagingen.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures