Terug naar overzicht
 • Plaats

Wil jij als fullstack developer de stappen in de zonnepanelen wereld betreden? Solliciteer dan direct!

Functie omschrijving

Onze klant is op zoek naar een uitzonderlijke Senior Full Stack Developer die een onmisbare aanvulling op hun team zal vormen. Als ervaren professional in dit vakgebied speelt de Senior Full Stack Developer een cruciale rol bij het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van diverse hoogwaardige applicaties. Met diepgaande expertise op zowel front-end als back-end ontwikkeling en een voortdurende interesse in de nieuwste technologieën en trends, is de kandidaat in staat om grenzen te verleggen en innovatieve oplossingen te leveren.

In deze functie krijgt de Senior Full Stack Developer de kans om een stempel te drukken op de projecten van begin tot eind. Hij of zij zal betrokken zijn bij het definiëren van de technische architectuur, het nemen van ontwerpbeslissingen en het implementeren van robuuste en schaalbare oplossingen. Met een scherp oog voor detail en een passie voor kwaliteit, zorgt de Senior Full Stack Developer ervoor dat de applicaties voldoen aan de hoogste normen en een uitstekende gebruikerservaring bieden.

Als Senior Full Stack Developer wordt er verwacht dat hij of zij een voorbeeldfunctie vervult binnen het team. De Senior Full Stack Developer zal verantwoordelijk zijn voor het begeleiden en coachen van meer junior ontwikkelaars, en fungeert als een technisch aanspreekpunt voor zowel het team als de belanghebbenden. Het delen van kennis en ervaring en streven naar de groei en uitmuntendheid van anderen is een belangrijk aspect van deze rol.

Om succesvol te zijn in deze functie, moet de Senior Full Stack Developer beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat zijn effectief samen te werken met diverse belanghebbenden, waaronder productmanagers, ontwerpers en andere ontwikkelaars. Het aangaan van nieuwe uitdagingen en het snel schakelen tussen verschillende projecten en technologieën is geen probleem. Daarnaast is de Senior Full Stack Developer op de hoogte van best practices en blijft hij of zij voortdurend leren om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Als Senior Full Stack Developer bij ons bedrijf krijgt de kandidaat de mogelijkheid om zijn of haar expertise te benutten en een significante impact te hebben op de projecten. Onze klant biedt een stimulerende en collaboratieve werkomgeving waarin de bijdrage van de Senior Full Stack Developer wordt gewaardeerd. Er is ruimte om te groeien en uit te blinken. Samen wordt er gestreefd naar het leveren van hoogwaardige applicaties die voldoen aan de behoeften van de gebruikers en het bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Functie eisen

 • 5+ jaar ervaring als Full Stack Software Developer
 • Front-end expertise: HTML, CSS, Javascript, Vue.js
 • Backend expertise: PHP, SQL, Laravel
 • Ervaring met DevOps-processen en CI/CD-implementatie
 • Bekendheid met versiebeheersystemen zoals Git en ontwikkelingsmethodieken zoals Agile/Scrum
 • Sterke communicatie- en samenwerkingsvaardigheden

Bedrijfsprofiel

Met gedrevenheid en toewijding organiseert het team van experts achter deze baanbrekende onderneming ambitieuze projecten en realiseert het de installatie van hoogwaardige zonnepanelen voor de zakelijke markt. Niets minder dan complete, turnkey PV-installaties van de hoogste kwaliteit worden geleverd aan de gewaardeerde klanten.

Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd dankzij zijn ongeëvenaarde, doortastende advies. Met diepgaande expertise en met behulp van eersteklas producten gaan ze elke uitdaging moedig aan. De toegewijde vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie, terwijl de professionele monitoring ervoor zorgt dat de prestaties van het zonne-energiesysteem altijd optimaal zijn.

Het belang van uitmuntende service en onderhoud voor de langdurige efficiëntie van de zonnepanelen wordt volledig begrepen. Daarom wordt er een allesomvattende aanpak geboden, waarbij alles onder één dak wordt geregeld. Het team staat altijd klaar om klanten te ondersteunen en te voorzien van een ongeëvenaarde service, zodat ze zorgeloos kunnen genieten van hun groene energievoorziening.

Arbeidsvoorwaarden

 • Voltijd functie gebaseerd op 32-40 uur per week
 • Aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitdagende en dynamische functie binnen een groeiende organisatie
 • Informele en collegiale werksfeer
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • Beschikking over de benodigde hardware en technische middelen
 • Werken met leuke en enthousiaste collega's, inclusief een gezellige vrijdagmiddagborrel
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de functie
 • Reguliere werkuitjes en teamactiviteiten

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures