Let's make your career Great again. The Netherlands welcomes Trump!


Trump zal Nederland leren kennen, het filmpje van het televisie programma "Zondag met Lubach" is viral gegaan en miljoenen mensen hebben het filmpje al gezien. Zie link: https://www.youtube.com/watch?v=j-xxis7hDOE)

En het schijnt dat het pretpark "Pony-park Slagharen" de vraag van de boekingen niet meer bij kan benen (en ook de Pony's niet)! Ik was zelf minder positief over het belachelijk maken van onze Minister "Jetta Klijnsma" op het feit dat ze zich moeilijk voortbeweegt, maar de rest van het filmpje is briljant en geestig, Well done Lubach!

Ik ben benieuwd hoe President Trump er naar kijkt. "Will Trump make America great again?" Sluit Amerika zijn grenzen en zijn developers en software engineers buiten Amerika nog welkom in het land van de onbegrensde mogelijkheden? Of liggen de mogelijkheden in het oude Europa? Laten we geen muren bouwen maar bruggen. Bruggen van mogelijkheden en kansen! Bruggen bouwen naar een geweldige developmentbaan met een onbegrensd salaris! De brug tussen jouw wensen en ambities en je nieuwe development baan bouwen wij graag, dat doen wij al jaren met passie en plezier.

Dat betekent dat jij als programmeur soms ook een muur moet doorbreken, want oude PHP gewoontes, oude PHP frameworks en je huidige werkomgeving en collega's vaarwel zeggen, dat is geen makkelijke opgave...

Maar als Trump het kan, you can do it toooo Sir! Let's make your career 'Great' again. Let's Multiplied make your career 'Great' and call of e-mail us, We get the job done! At your service!

Written by, 
Diederick van der Knaap