IT gedicht voor een leuke zomer boost

Even een leuk IT gedicht:) Code komt en code gaat, maar met Multiplied bent u altijd gebaat. Aan legacy code werken is vaak niet leuk, alle developers krijgen spontaan jeuk. Laravel of symfony graag! want geen MVC is voor developers een plaag.

Waar zijn die programmeurs nog te vinden ? En hoe kunnen we de developers nog binden, als ontwikkelaars niet meer de code verbinden want elke organisatie zal zich moeten hervinden.

Vandaag ben je een winnaar morgen een verliezer, de code kwaliteit moet preciezer en graag geen black boxen in de vriezer.Ik zoek momenteel overal van alles en nog wat. Van dat lyrische kantoor in het mooie grachtenpand tot aan in Zwitserland overal in de wereld staat de code in brand.

Waar zijn die developers die nog offers durven te brengen, zeg maar die talenten die nog verstopte groeibriljanten. Vaak beginnen die offers in de avonduren met open source lecturen.

Ik wens u allen een zonnige zomer toe en als het moet snel op de recruitment kangeroe op weg naar talent of naar onderneming om voor u te doen de sourcing.Groet van het Dichtende IT recruiter!


#code #php #IT gedicht # IT recruiter # Hilarisch