Gooi een ei naar de recruiter-dag! Al je frustraties in 1 moment kwijt!

Wij merken als recruiters dat het ooit zo eerbare beroep van recruiters niet meer zo eerbaar is en was zoals vroeger. Wij worden vaak beschimpt, bespuugd, veracht en niet welkom geacht op netwerkfeestjes en worden nog altijd als 'Gieren' gezien. Daarom willen wij jullie, kandidaten en klanten, de gelegendheid geven een 'ei' te gooien naar ons, als recruiters van Multiplied, op 1 speciale dag om eens lekker je hart te luchten en al je frustraties te uiten. Het is niet erg wanneer er meerdere recruiters in jullie geachten schuil gaat wanneer er daadwerkelijk gegooid gaat worden, want wij begrijpen de opgepropte frustraties.. De speciale dag zal bekend gemaakt worden wanneer er voor juli 2018 meer dan 8000 likes op deze post worden gedaan en viral gaat op social media. Laten we samen de mooiste dag ooit organiseren en laat elk oor horen over het; “Gooi een Ei naar de recruiter-event" (ergens op een achteraf-veldje in Nederland waar we ook aansluitend een recruitment-paasvuur maken om achter ons te laten wat daar hoort en ons te richten op wat komen gaat!)

Jij mag als kandidaat / klant eieren werpen en in de microfoon jouw frustraties verwoorden. Hieronder vindt je enkele voorbeelden van dergelijke frustraties:

1. Je hebt mij met een lager salaris voorgesteld bij het bedrijf
2. Ik snap het niet meer, de werkgever waar ik net mee sprak had het over een 500 bruto hoger dan ik jou doorgaf?
3. Je hebt niet gezegd dat ik NIET thuis kon werken
4. De vacature sloot totaal niet aan bij mijn wensen. Ik ben developer maar we hadden het over systeembeheer..
5. Je spamt mij met verhalen die je met je arial 10 kopie-plak methode toe stuurt
6. Je ziet niet dat ik al 8 jaar niet meer programmeer?
7. Een bedrijf benaderde mij, maar vroeg mij via welk bureau ik op gesprek wilde. (En dat terwijl ik nog geen recruiter had gesproken en alleen mijn 'cancel' knopje op Monsterboard had ingedrukt)

Gooi je frustraties er uit mensen en laat van je horen!
Nogmaals; bij 8000 likes voor juli 2018 gaan we ergens deze zomer eieren gooien en zal Multiplied / PHPpiraten de dag bekend maken. 

Groeten,
Multiplied, het (k)ei-vriendelijke bedrijf