De Cirkel is rond! Hoe deze recruiter ooit zelf werd ge-recruit :)

Gisteren was ik aanwezig op de Google Cloud Summit in Zaandam. Echt een paar inspirerende gesprekken gehad met bedrijven en ook developers die meer wilde leren over Google Cloud en de mogelijkheden die het platform biedt. Het was een prachtige dag met aansprekende sprekers die werkzaam zijn binnen grote corporates en daarnaast groeiende scale-ups. De bekende onderwerpen kwamen weer voorbij: Machine learning, artificial intelligence en data en data en data.. :) 

Ik neem de lezers van deze blog (Als er al lezers zijn;) even mee naar het jaar anno domini 2010. Toen ik op een carrière beurs aanwezig was en zelf op zoek ging naar mijn 1e startersbaan, na het afronden van mijn HBO studie commerciële economie, kwam ik Timothy Wong kon Loi tegen, de recruiter tegen die mij geworven had en mijzelf de Recruitment markt in heeft gelanceerd. Ik ben hem nog altijd dankbaar en inmiddels heeft Timothy zelf een mooi Recruitment consultancy bedrijf, WKL Consultancy genaamd. Gisteren, op de Google Cloud Summit in Zaandam, kwam ik hem na 8 jaar weer tegen. Ik werd lichtelijk emotioneel (ja, ook een recruiter heeft gevoelens). 

Ik dacht; wat hij kan, dat kan ik ook. Ah fijn, een nieuw jaar voor de boeg en nieuwe plannen zijn er! Daarover later meer. Developers, zet hem op, zet de code op zijn kop en de cirkel is weer rond!!

Groet, Diederick van der Knaap