Krijg je geen genoeg van ons? Dan heb je geluk.

De Cirkel is rond! Hoe deze recruiter ooit zelf werd ge-recr..

Gisteren was ik aanwezig op de Google Cloud Summit in Zaandam. Echt een paar inspirerende gesprekken gehad met bedrijven en ook developers die meer wilde leren over Google Cloud en de mogelijkheden die het platform biedt. Het was een prachtige dag met aansprekende sprekers die werkzaam zijn binnen grote corporates en daarnaast groeiende scale-ups. De bekende onderwerpen kw..

Lees meer..

Gooi een ei naar de recruiter-dag! Al je frustraties in 1 mo..

Wij merken als recruiters dat het ooit zo eerbare beroep van recruiters niet meer zo eerbaar is en was zoals vroeger. Wij worden vaak beschimpt, bespuugd, veracht en niet welkom geacht op netwerkfeestjes en worden nog altijd als 'Gieren' gezien. Daarom willen wij jullie, kandidaten en klanten, de gelegendheid geven een 'ei' te gooien naar ons, als recruiters van Multiplied..

Lees meer..

"Ik ben een developer en werk niet in 020!"

Ik had deze week weer een prachtige developer aan de telefoon, die mij letterlijk zei: "Ik werk niet in 020,  klaar!" Kijk, dat is duidelijke taal. Ik vertel hem in recruitmentjargon: "Maar daar krijg je 1500 euro per maand meer betaald." Daar zijn developers tegenwoordig echter niet meer gevoelig voor :)  De developer zei ook nog: &qu..

Lees meer..

De toekomst van werk! Gebruik je talenten!

De laatste maanden zijn er vele rapporten die allemaal op het zelfde neerkomen en weergeven dat naar schatting 20% of meer van de huidige banen gaat verdwijnen. Het wereld economisch forum zegt zelf in een rapport dat meer dan 33% van de huidige banen gaat verdwijnen. Nieuwe technologieën bedreigen de huidige arbeidsmarkt, denk aan technologieën zoals Artificial intellig..

Lees meer..